‘Oğlum için hassasiyet bekliyorum’

Ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir lansmana katıldı. Basın mensuplarının karşısına çıkan Şallı’ya ilk olarak kanser tedavisi gören oğlu Pars soruldu.

‘Oğlum için hassasiyet bekliyorum’

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre, Ebru Şallı, kanser tedavisi gören oğlu Pars ile ilgili, “Ben bu konuyla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Evet bir şey var, ben buna yok demedim başından beri ama detay bilgi vermek istemiyorum.

Nihayetinde bir çocuk. Sizlerden de bir destek bekliyorum. Magazinin bir parçası olabilecek bir durum olmamalı. Bu konuda hassasiyet bekliyorum. Gayet güzel, sağlığı iyi. Anne ve baba olarak konuşmama kararı aldık” şeklinde konuşarak konuyu kapattı.

Ebru Şallı: Oğlum için hassasiyet bekliyorum - Magazin haberleri

İş adamı Uğur Akkuş ile aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlandıklarını duyuran Şallı, “Abartılı bir şey olmadı ama bir kahve içti yani” dedi. Üçüncü kez anne olmak isteyip istemediği sorulan manken, “Kısmet, bakalım. Ben çocukları zaten çok seviyorum. Daha önce de daha fazla çocuğum olur demiştim” cevabını verdi.

Ebru Şallı: Oğlum için hassasiyet bekliyorum - Magazin haberleri

Nişanlısıyla kıskançlıktan dolayı küstüğü yönündeki haberler de hatırlatılan Şallı, “Çok fantastik haberler. Böyle bir şey tabi yok. Kaç yaşında insanlarız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X