‘Oğlumun ölüm haberini bekliyorum’

Örgütün esir aldığı rehineleri öldüren IŞİD celladı Muhammed Emwazi’nin babası Jasem Abdulkarim ‘oğlumun ölüm haberini bekliyorum’ dedi.

‘Oğlumun ölüm haberini bekliyorum’

Irak asılı, Kuveyt doğumlu bilgisayar mühendisliğinden IŞİD celladı olan Muhammed Emwazinin babası Jasem Abdulkarim, oğlu hakkında bildiklerini anlattı.

Jassem Abdul Karim Cihatcı John’un babası (51) ”Oğlum 2010’da İngiltere’de sonra iş olanakları aradı. Kendine uygun işi bulamıyınca tekrar Kuveyt’e döndü burada da istediği maaş bulamayınca tekrar Türkiye’ye geri döndü. Uzun bir süre hiç görüşmedik. 2013 yılında bizi arayıp benden ve annesinden Suriye’de insani hizmetlere katılacağını ve hellallik istediğini söyledi. Sonradan onu televizyonlarda kafa keserken gördük. O günden beri onun ölüm haberini bekliyorum” dedi.

Ben onun sesini Amerikan rehin infazından önce duydum ilk önce tam sesini tanıyamadım, video’yu eşim’de izliyordu ve birden bağırmaya başladı ”Bu benim oğlumun sesi, insanları öldüren benim oğlum” dedi. O zaman infazı gerçekleştirenin oğlum olduğuna emin oldum.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X