Oğlunu görmek için köprüye çıktı

Bursa’da bir baba, oğlunu görmek için Setbaşı Köprüsü’ne çıkarak intihara kalkıştı.

Oğlunu görmek için köprüye çıktı

Ekipler adamın şiddetli lodostan etkilenerek düşmemesi için seferber oldu. Oğlunu görmek isteyen adamı bir trafik polisi ikna etmeyi başardı. Polisin boynuna sarılan adam, oğlu olmadan yaşayamayacağını söyledi. 

Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki E.G, oğlunun kendisine gösterilmemesi üzerine şehir merkezindeki Setbaşı Köprüsü’ne çıkarak intihar etmek istedi. Köprü korkuluklarına tutunarak canına kıyacağını söyleyen adam, oğlunu özlediğini anlattı. 

Ekipler, E.G.’nin saatteki hızı 90 kilometreyi bulan lodostan etkilenip düşmemesi için seferber oldu. Bölgeye itfaiye ve sağlık ekiplerinin yanı sıra çok sayıda polis sevk edildi. Ekipler bölgeyi güvenlik şeridine aldı. Onlarca vatandaşın merakla izlediği adam, polisin çabalarına rağmen ikna olmadı. Gelen bir trafik polisinin intihardan vazgeçirdiği E.G, gözyaşları içinde oğlunu özlediğini söyledi. Kendisini kurtaran polise sarılarak ağlayan E.G’ye 112 Acil Servis ambulansında müdahale edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X