Öğrencilerden kitap okuma sözü aldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Başkanımla Okuyorum” projesi kapsamında gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde bu hafta, Ulviye Matlı Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. 

Öğrencilerden kitap okuma sözü aldı

Özkan, daha güzel bir Türkiye için kitap okuma alışkanlığının mutlaka kazanılması ve gelecek kuşaklara bu konuda örnek olunması gerektiğini söyledi. Başkan Özkan ziyarette ilk olarak, okul toplantı salonunda Müdür Murat Deniz ile birlikte öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin sorularını ve taleplerini dinleyen Özkan, merak ettikleri konularda da öğrencileri bilgilendirdi. Söyleşinin sonunda ise salonda bulunan herkes, belirlenen süre içerisinde belediye tarafından hediye edilen kitapları okudu. 

DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE İÇİN

Etkinlik sonunda öğrencilerden kitap okuma konusunda devamlılık sözü alan Özkan, “Kitap okuma alışkanlığını önce sizler iyi kazanacak, sonrasında ise arkanızdan gelen küçük kardeşlerinize örnek olacaksınız. Bu daha güzel bir Türkiye için önemli bir adımdır ve sizler de bu adım için önemli bir parçasınız. Bu sorumluluğunuzu unutmayın” dedi.
Etkinlik sonrası Okul Müdürü Murat Deniz, başlatılan bu anlamlı sosyal farkındalık projesi için okul öğrencileri ve öğretmenler adına Başkan Özkan’a çiçek sundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X