Öğrencilerden Mehmetçiğe anlamlı mektup

Gürsu’da bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla mektup yazdı.

Öğrencilerden Mehmetçiğe anlamlı mektup

Gürsu’da bulunan okullarda öğrenim gören bin 261 öğrenci, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere moral mektubu yolladı.

Yazılan mektuplar Gürsu Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi. Gürsu İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan’ın ev sahipliğindeki törene Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Şerbet, Gürsu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul Döğen ile çok sayıda öğrenci ve veli hazır bulundu. Törende askerler için Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. Bir öğrencinin askerlere yazdığı mektubu okumasının ardından çocuklar ellerinde bulunan çiçekleri Gürsu Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askere verdiler.

Törende konuşan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Günümüzde mektubun çok önemi yok, fakat şu an operasyonda bulunan askerler o mektupları aldıklarında bir ay mutlu olacaklar. Ufak bir şey gibi görünse de orada bulunan askerlerimizin tüm milletimizin yanında olduğunu bilmesi çok önemli” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X