Öğrencilerden şehide vefa

Jandarma Komando Er Himmet Aydın, Orhaneli’nde adının verildiği Şehit Himmet Aydın İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenler ile ailesi tarafından Söğüt Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Öğrencilerden şehide vefa

OSMAN SAK

Bingöl’ün Genç ilçesinde 2003 yılında yürütülen operasyon sırasında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er Himmet Aydın, Orhaneli’nde adının verildiği Şehit Himmet Aydın  İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenler ile ailesi tarafından Söğüt Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Okul Müdürü Oktay Tüfekçi, ‘Şehitlerimiz bu vatan için canlarını feda ettiler. Allah ailelerine sabır versin. Bizler onları yalnız bırakmamak için ellerimizden geldiği kadar yanlarında olmaya çalışıyoruz’ dedi.

Öğrencilere seslenen Tüfekçi, ‘Sizler de elinizden geldiği kadar şehit ailelerini ziyaret edin, onların ellerini öpün ve hayır dualarını alın. Bu topraklar için, bu bayrak için derslerinize iyi çalışın. Belirli bir yere gelerek görevi devralın ve bu kutsal değerlere iyi sahip çıkın’ diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X