Öğrencilere 7 gün 24 saat ders imkanı

Uludağ Üniversitesi’nde final sınavlarının yaşandığı bu dönemde 7/24 saat kesintisiz hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Görükle Gençlik Merkezi ve Millet Kıraathanesi, özellikle sınav dönemlerinde öğrencilere konforlu bir ders çalışma ortamı sunuyor. 

Öğrencilere 7 gün 24 saat ders imkanı

Üniversiteli gençlerin yoğun olduğu Görükle’de Gençlik Merkezi’ni hizmete sokarak bu alanda önemli bir eksiği gideren Büyükşehir Belediyesi, daha sonra açılan Görükle Millet Kıraathanesi ile de üniversiteli gençlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Final sınavları döneminde 24 saat çalışan Millet Kıraathanesi de ortalama her gün 100 öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Her iki merkezdeki 24 saat uygulaması final sınavlarının biteceği 22 Haziran Cumartesi günü sona erecek.

ÇORBALAR BAŞKAN’DAN…

Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversitelilere belirli saatlerde ücretsiz çay ve çorba ikramı yapılması da gençleri memnun etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, hem ders çalışan öğrencilere başarı dilemek hem de varsa sorunlarını dinlemek için Görükle Gençlik Merkezi ve Millet Kıraathanesi’ni ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Aktaş, “Final dönemi olduğu için öğrencilerimiz hummalı bir çalışma içinde.

Hizmete açtığımız Millet Kıraathanesi ve Gençlik Merkezi önemli bir boşluğu doldurdu. Sınav dönemi olduğu için 24 saat hizmet veriyoruz. Öğrenci kardeşlerimiz sabaha kadar güvenli bir ortamda ders çalışma imkanı buluyor. Onlara belirli saatlerde çay ve çorba ikramlarımız oluyor. Geleceğimiz olan gençlerimizin ve özellikle de üniversite öğrencilerinin hayatlarını kolaylaştırma adına çalışmalarımız devam ediyor. Tüm gençlere sınavlarında başarılar diliyorum” dedi.

GENÇLER MEMNUN…

Sınav dönemi Millet Kıraathanesi ve Görükle Gençlik Merkezi’nin müdavimi haline gelen üniversiteli gençler ise, her iki merkezin de sınav zamanı 24 saat açık olmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

HER GÜN ORTALAMA 500 ÖĞRENCİ

Özellikle sınav dönemlerinde öğrencilere konforlu bir ders çalışma ortamı sunan Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı başında Görükle Gençlik Merkezi’nde 24 saat esasına dayalı olarak hizmet vermeye başlamıştı. Final sınavlarına hazırlanan üniversiteliler bu uygulamaya büyük ilgi gösterirken, ramazan ayı boyunca Görükle Gençlik Merkezi her gün ortalama 300 kişi ağırladı. Ramazan ayından sonra yoğunluk daha da artarken, her gün 500’e yakın üniversiteli farklı zaman aralıklarında gelerek huzurlu ve kaliteli ortamda ders çalışma fırsatı buldu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X