Oğulcan’ı mutlaka alalım başkan!

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, eski oyuncusu için yönetime baskı yapıyor.

Oğulcan’ı mutlaka alalım başkan!

Transfer tahtasının açılacakmış gibi çalışmalarını sürdüren Yalçın Hoca, Bursaspor altyapısından yetişen ve Gazişehir’den eski öğrencisi olan Oğulcan Çağlayan için Başkan Mesut Mestan’la bir görüşme yaptı. 

Bursaspor’da transfer tahtasıyla ilgili belirsizlik sürüyor. Spor Toto 1. Lig’de bir çok takım takım geçen sezonki kadrolarının üzerine kaliteli takviyeler yaparken, yeşil beyazlı kulüpteki sessizlik camiayı karamsarlığa itmeye başladı. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ise transfer tahtası açılacakmış gibi çalışmalarına devam ediyor. 

VAKIFKÖY’DEN YETİŞTİ

Genç teknik adam, daha önce gündemine aldığı, Oğulcan Çağlayan için Mesut Mestan yönetimine de baskı yapmaya başladı. Çaykur Rizespor’dan ayrılması beklenen 23 yaşındaki oyuncu, bilindiği Bursaspor’un altyapısından yetişmişti. Geçen sezon kiralık olarak gittiği Gazişehir’de Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile birlikte çalışan Oğulcan Çağlayan, Doğu temsilcisinin şampiyonluğunda etkili rol oynamıştı. 

ISRARCI OLALIM

Yalçın Hoca’nın bu transfer için Başkan Mesut Mestan’la bir görüşme yaptığı ve ‘Oğulcan’ı kadromuza katarsak çok iyi olur. Hem bu ligi tanıyor, hem de tam aradığım özelliklere sahip, Bu transfer için ısrarcı olalım’ dediği öğrenildi. Oğulcan geçen sezon Gazişehir’de 28 maça çıkmış ve 5 gol, 7 asistle oynamıştı. Bu arada transfer tahtası açılır açılmaz, Şamil Çinaz’ın da Bursaspor’la sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X