Okan işi arapsaçı

Bursaspor yönetimi ve tecrübeli kaleci arasındaki pazarlığın perde arkasını açıklıyoruz

Okan işi arapsaçı

Yönetim 1 milyon 500 bin TL önerdi ancak Okan Kocuk 3 milyon TL istedi. Menajerler 23 yaşındaki file bekçisine talip olduğu belirtip, 1 milyon Euro getirebileceklerini belirtirken, Başkan Ali Ay 1 milyon 250 bin Euro talep etti. 

Bursaspor’da bir süredir gündemi kaleciler Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer meşgul ediyor. Muhammed’le anlaşan yönetim Okan’da ise sıkıntı yaşıyor. Başkan Ali Ay kaleci Okan Kocuk’un menajerleriyle önceki gün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde bir araya gelmişti. Hem sözleşmesi iyileştirilmek hem uzatılmak istenen Okan Kocuk’la yapılan görüşmelerin perde arkasında oldukça dikkat çeken gelişmeler var. 

TALİPLERİ VAR

Bursaspor’dan yaklaşık 400 bin TL kazanan 23 yaşındaki kaleciye yönetimin 1 milyon 500 bin TL önerdiği ifade edildi. Ancak bu rakamın kabul edilmediği ve 3 milyon TL istendiği belirtildi. Takım kaptanı Ertuğrul Ersoy’la aynı rakamı talep eden  Okan Kocuk’la yapılan görüşmelerin şu an için tıkandığı bildirildi. Yaşanan bu gelişme üzerine menajerlerin Okan’a talip olduğu ve 1 milyon Euro bonservis ücreti getirebileceklerini ilettiklerini öğrenildi. 

BAŞKAN PARA İSTİYOR

Başkan Ali Ay’ın ise 1 milyon 250 bin Euro istediği ve bu rakamın ödendiği takdirde Okan’ın transferine onay vereceği belirtildi. Bursaspor’la 2020 yılına kadar anlaşması bulunan Okan Kocuk bilindiği gibi geçen sezonu İstanbulspor’da kiralık olarak geçirmişti. Performansıyla Milli Takım’a yükselen Okan’a geçtiğimiz günlerde Konyaspor ve Antalyaspor talip olmuştu. Bakalım ilerleyen günlerde Bursaspor ve Okan Kocuk cephesinde neler olacak? 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X