Okan Kocuk ilk lig maçına çıktı

Mersin İdmanyurdu maçında kaleci Harun Tekin’İn kırmızı kartla oyun dışında kalmasının ardından oyuna dahil olan Bursaspor’un 19 yaşındaki file bekçisi Okan Kocuk ilk kez bir lig maçında forma giydi.

Okan Kocuk ilk lig maçına çıktı

Altyapıdan yetiştirdiği futbolcularla dünya çapında adını duyurmaya başlayan Bursaspor bu başarının meyvelerini toplamaya devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Bursaspor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan maçta yeşil-beyazlı kaleci Harun Tekin’in 17. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalmasının ardından oyuna dahil olan genç kaleci Okan Kocuk ilk kez bir lig maçında forma şansı buldu.

2008 yılında Mustafakemalpaşaspor’dan Bursaspor altyapısına transfer olan genç file bekçisi Okan Kocuk, 2011 yılında kendisini profesyonel yapan imzayı yine yeşil-beyazlı kulüple atmıştı. U-18, U-17 ve U 16 Milli takımların yanı sıra Türkiye A2 Milli takımınında kalesini koruyan Bursaspor’un genç oyuncusu, profesyonel kariyerinde 3 kez Ziraat Türkiye Kupası maçında görev aldı. Oyuna girdiği dakikada kullanılan penaltı atışını engelleyemeyen Okan Kocuk, kariyerinin ilk lig golünü de kalesinde görmüş oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X