Okullara boya desteği

Mustafakemalpaşa Belediyesi, eğitim kurumlarının fiziki şartlarının düzenlenmesi ve daha sağlıklı bir ortam oluşturulması amacıyla okullara boya malzemesi desteğinde bulundu.

Okullara boya desteği

Mustafakemalpaşa Belediyesi, okullarda daha sağlıklı bir ortam oluşturulması amacıyla 18 okula 4,5 ton boya desteğinde bulundu.

Boya malzemeleri Mustafakemalpaşa Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programda Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Eğitime yönelik her yatırımın ülkenin geleceğine yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, okulların eksikliklerinin tamamlanması noktasında imkânlar dâhilinde çaba gösterdiklerini ifade etti. 

TALEPLERİ İNCELİYORUZ…

Eğitim camiası ile sürekli iletişim halinde olduklarını kaydeden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Okullarda gelen tüm talepleri inceliyoruz. Boya-badana, tadilat, bahçe düzenlemesi, oyun ve oturma grubu gibi fiziki ihtiyaçlara anında karşılık veriyoruz.

Eğitim mekânı ne kadar bakımlı ve ferah olursa, öğrencilerin başarısı da o oranda artar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi daha iyi eğitim ortamlarına kavuşturmak istiyoruz.

Bunun için okulların fiziki anlamda daha kaliteli bir hale gelmesi için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz ” dedi. 

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ise okulların ihtiyaçları ile ilgili belediyeye yapılan taleplerin karşılanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X