Olcay Şahan işi karışık!

Bursaspor’a gelmek için birçok kez haber yoklayan tecrübeli futbolcu için Fenerbahçe ve Beşiktaş da devreye girdi. 

Olcay Şahan işi karışık!

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın sezon başında en çok istediği oyuncuların başında Olcay Şahan geliyordu. Trabzonspor’da yaşadığı sıkıntılarından ardından Bursaspor’a gelmek için birçok kez haber yollayan ve Samet Hoca ile görüşen tecrübeli futbolcunun ismi bugünlerde yine Bursaspor ile anılmaya başlamıştı. Ancak Olcay için bu kez devreye Fenerbahçe ve eski kulübü Beşiktaş’ın devreye girdiği belirtiliyor. 

TEKLİF YAPILACAK

Trabzonspor’dan yıllık 1 milyon 700 bin Euro kazanan 31 yaşındaki oyuncu için Ersun Yanal’ın ısrarcı olduğu bildirildi. Olcay, bilindiği gibi Trabzonspor’a da Yanal döneminde gitmişti. Kanatlarda sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ın da Olcay için temasta olduğu belirtilirken, Bursaspor yönetiminin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Trabzonspor’la 2020 yılına kadar anlaşması bulunan Olcay için büyük paralar verme ihtimali bulunmayan Ali Ay yönetiminin her şeye rağmen bir teklif yapması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X