Öldüresiye dövdüler! Sadece tek bir şey için!

Erzurum’da yalnız yaşayan 76 yaşındaki Fikriye Kaya, evine giren kar maskeli bir kişi tarafından dövülüp, parmağı kırıldı.

Öldüresiye dövdüler! Sadece tek bir şey için!

Polis, yaşlı kadına saldırıp parmağındaki altın yüzük ile cep telefonunu alan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Merkez Palandöken ilçesine bağlı Kazım Yurdalan Mahallesindeki tek katlı bir evde tek yaşıyan Fikriye Kaya’nın 16 Şubat akşamı kapısı çalındı. 

Fikriye Kaya, kapıyı açar açmaz yüzü maskeli bir kişinin sopalı saldırısına uğradı. Yaşlı kadının mutfağa sürükleyen saldırgan, burada başına defalarca sopayla vurdu. 

Kanlar içinde kalan Fikriye Kaya’nın parmağını kırıp, altın yüzüğünü alan saldırgan, daha sonra da saçından tutup sürükledi. Oturma odasına getirip, para ve cep telefonunu istediği Kaya’nın parası olmadığını söylemesi üzerine cep telefonunu alarak kaçtı.

Bir süre sonra kendine gelen Fikriye Kaya, sürünerek kapıya kadar çıktı ve komşularından yardım istedi. 

Olay yerine gelen ambulansla Palandöken Devlet Hastanesine kaldırılan Kaya’nın sağ kolu, sol yüzük parmağı ve burnunda kırık, sol bileğinde çatlak tespit edildi. 

Olay yerinde inceleme yapan polis Fikriye Kaya’nın hastanede ilk ifadesini aldı. 

Yüzü moraran Kaya, saldırganın uzun boylu olduğunu maske taktığı için yüzünü göremediğini belirterek, şunları söyledi:

“İki ayda bir 500 lira dul maaşı alıyorum. Belediyenin verdiği kömürle ısınıp yine onların verdiği ekmekle karnımı doyuruyorum. Darbelerin etkisiyle bayılmışım. Uyandığımda sürünerek komşulara haber verdim. Canıma kasteden kişinin yakalanmasını istiyorum. Altın yüzüğümü kefen parası için saklıyordum. Eşim 26 yıl önce öldü. 6 çocuğum var hepsi evli ve başka yerde oturuyorlar. Çocuklarım huzurevine gitmemi kabul etmiyor. Devletin imkanı varsa bana bir bakıcı versin en azından yanımda durur ve bana arkadaş olur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X