Ölen bebeğini 8 ay evde bekletip…

Ankara Etimesgut’ta çöpte çürümüş halde bebek cesedi bulunması ile ilgili araştırma yapan polis bebeğin 22 yaşındaki anne Zeynep Ö. tarafından atıldığını tespit etti.

Ölen bebeğini 8 ay evde bekletip…

Çankaya’da çalıştığı gece kulübünde polis tarafından yakalanan Zeynep Ö. tutuklandı. Zeynep Ö., emzirdikten sonra öldüğünü söylediği bebeğini evin boş bir odasında 8 ay beklettiğini ardından çöpe attığını söyledi.

 

23 Ocak 2015′ tarihinde Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi’nde çöpte çürümüş bir bebek cesedi bulunduğu ihbarında bulunuldu. Polis, yaptıkları araştırma sonucu ölüm zamanı tespit edilen cesedin 1 aylık kız bebeği olduğunu belirledi. Araştırmasına devam eden polis, Ankara’daki hastanelerde 1 ay içerisinde dünyaya gelen bebeklerin doğum kayıtlarına ulaştı. 

Etimesgut bölgesinde yapılan araştırma sonucu doğum yapan Zeynep Ö.’nün evinden taşındığını tespit etti. Hastane kayıtlarından Zeynep Ö.’nün bir kız bebek dünyaya getirdiği belirlendi. Zeynep Ö., Çankaya’da çalıştığı gece kulübünde polis tarafından yakalandı.

Polis tarafından ifadesi alınan ve itirafta bulunan Zeynep Ö., Tokat’ta 15 yaşında evlendiğini ve 16 yaşındayken bir çocuğunun olduğunu ve babasıyla kaldığını söyledi. 

Şiddet gördüğü için 2013 yılında kocasından boşanan Zeynep Ö., Ankara’ya gelerek erkeklerle para karşılığı ilişkiye girdiğini, bebeği 4 aylık olunca aldıramadığını belirtti. 1 aylık olan bebeğini emzirirken uyuduğunu ve kalktığında bebeğinin nefes almadığını söyleyen Zeynep Ö., evin boş bir odasındaki koltuğa koyup üstünü örttüğünü, evde de yaklaşık 8 ay kaldığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X