Olmadı Bursagaz!

Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal, pandemi döneminde 34 bin ailenin doğalgazını kesen Bursagaz’ı eleştirerek, “Her kurumun, imkanları doğrultusunda elini taşın altına koyduğu dönemde Bursagaz yine Bursagazlığını yapıp, binlerce aileyi mağdur etti” şeklinde ifadeler kullandı…

Olmadı Bursagaz!

Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal, pandemi döneminde 34 bin ailenin doğalgazını kestiği öne sürülen Bursagaz’ı eleştirerek, “Her kurumun, imkanları doğrultusunda elini taşın altına koyduğu dönemde Bursagaz yine Bursagazlığını yapıp, binlerce aileyi mağdur etti” şeklinde ifadeler kullandı…

Özdal’ın yazısında şu ifadeler yer aldı:

Bursagaz, Bursalı  34 bin ailenin doğalgazını şak diye kesmiş şu pandemi döneminde.

Bu 34 bin kesintinin içinde pandemi nedeniyle işsiz kalanlar, yarım maaş alanlar, iş yerlerini kapatanlar da var.

Mesela, birkaç ay dışında yaklaşık 1 yıldır kepenkleri indirilen, kirasını ödeyemeyen yüzlerce kahveci esnafının da doğalgazı kesildi.

Bu insanlar yiyecek ekmeği bile zor bulurken, bir de doğalgazları kesildiği için ısınma sorunuyla karşı karşıya kaldılar.

Her kurumun, imkanları doğrultusunda elini taşın altına koyduğu dönemde Bursagaz yine Bursagazlığını yapıp, binlerce aileyi mağdur etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X