Omzumdaki yükleri attım!

Birlikte Bodrum’da tatil yaptığı meslektaşı Kaan Yıldırım’la yeni bir aşka yelken açtığı dedikodularını yalanlayan oyuncu Demet Özdemir, dinlenip üzerindeki yorgunluğu attığını söyledi. 

Omzumdaki yükleri attım!

HAYAL ETTİĞİM TATİLDEYİM

Başrolünü oynadığı Erkenci Kuş dizisinin final yapması üzerine soluğu Bodrum’da alan Demet Özdemir’e tatilinde yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım da eşlik etti. Birlikte görüntülenmeleri üzerine yeni bir aşka yelken açtıkları dedikoduları çıkan ikili, haberleri yalanlamakta gecikmedi. Özdemir, ‘Kaan’la aramızda bir şey yok. Çok uzun zamandır hayal ettiğim tatili yapıyorum. Uzun çalışma temposunun yükünü attım’ dedi.

DEMET’LE SADECE ARKADAŞIZ

Demet Özdemir’in hemen ardından aşk haberlerine bir yalanlama da Kaan Yıldırım’dan geldi. Demet Özdemir’le adeta ağız birliği yapan Yıldırım, ‘Çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Demet Özdemir benim arkadaşımdır’ ifadelerini kullandı. Öte yandan Demet Özdemir’in Erkenci Kuş’ta birlikte rol aldığı Can Yaman’la aşkının bittiği ortaya çıktı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X