Önce diğer adaylar çıksın

Başkan Ali Ay, mayıs ayındaki Genel Kurulla ilgili nabız yokladığını söyledi.

Önce diğer adaylar çıksın

Kritik Atiker Konyaspor maçı biletlerini 5 TL’ye indiren Başkan Ay ‘Hazırlanan arkadaşlar olduğunu duyuyoruz. Basında da okuyoruz. Çıksınlar bakalım, görelim. Ben de konuşacağım’ diye konuştu. 

Bursaspor’da tüm camia pazartesi günü oynanacak Atiker Konyaspor maçına odaklandı. Yeşil beyazlılar, alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada renktaşını mağlup ederek üzerindeki kara bulutları tamamen dağıtmak istiyor. Mayıs ayındaki Genel Kurulla ilgili de camiada önemli gelişmeler yaşanıyor.

Birçok aday hazırlık yaparken, Başkan Ali Ay ‘Ben şuan beklemedeyim. Hazırlanan arkadaşlar olduğunu duyuyoruz.  Basında da okuyoruz. Çıksınlar bakalım, görelim. Biz de durum değenlendirmelerimizi yapıyoruz’ dedi. 

STADYUM FULL DOLMALI

Atiker Konyaspor maçı biletlerini 5 TL’ye indirdiklerini ifade eden Ali Ay ‘Artık son haftalara girdik. Kritik maçlara çıkıyoruz. Taraftarımızın bilet fiyatlarıyla ilgili bir talebi var. Ben de bunu değerlendirdim. 5 ile 10 TL arasında yapacağız rakamları. Tüm taraftarları pazartesi günü Büyükşehir Belediye Stadyumuna bekliyorum. O stadı Konyaspor karşılaşmasında tamamen doldurmalıyız. Bu kritik maçta elele verip kazanmalıyız. Bursaspor, taraftarlarıyla bir olduğu vakit aşamayacağı sıkıntı yok’ diye konuştu.

PUAN LAZIM PUAN

Takımın Kardemir Karabükspor maçındaki futbolu hakkında da konuşan Başkan Ay, ‘Kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Oyucuların gayretinden memnunum. Artık iyi oyun falan beklemiyorum. Bize galibiyetler, puanlar lazım. Tek gerçek bu. Öyle maçlar yapıyoruz ki, iyi oynayıp, mağlup olsak bir işe yaramıyor. John Bostock dönüyor. Karabük’te son bölümde şans bulan Emanuel Badu’da her geçen gün daha iyi duruma geliyor. Mustafa Hoca’nın eli kuvvetlenecek. Takımı olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum’ ifadelerini kullandı. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X