‘Önceliğimiz hijyen ve kaliteli hizmet’

Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneği (BESDER), Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret etti.

‘Önceliğimiz hijyen ve kaliteli hizmet’

Çalışmaları hakkında bilgi veren BESDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi, “Kentimizde güzellik ve estetik sektöründe faaliyet gösteren tüm firmaların gelişimine destek olmayı amaçlıyoruz. Çalışanların sertifikalandırılması ve mesleki yeterliliklerinin belgelendirilmesi noktasında hizmet veriyoruz. Ayrıca halkımızın belgesiz ve izinsiz çalışan yerler hakkında bilinçlendirilmesi noktasında da çalışmalar yürütüyoruz. Hedefimiz İl Sağlık Müdürlüğü ve belediyelerimizle birlikte bilirkişilik ve denetimler konusunda ortak çalışmalar yapmak” dedi. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de denetimsiz ve kalite standartları dışarısında hizmet veren kurumlara asla izin vermeyeceklerinin altını çizerken, en büyük hassasiyetlerinin hijyenik ortam ve kaliteli hizmet olduğunu vurguladı. Erdem, “Sizlerle de sektörünüzü ilgilendiren firmaların denetlenmesi noktasında işbirliğine gidebiliriz. Önceliğimiz yetki sınırlarımız içerisinde vatandaşın güvenliği ve kaliteli hizmete ulaşabilmesidir” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X