Önceliğimiz koşulsuz müşteri memnuniyeti

Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, şirket olarak önceliklerinin koşulsuz müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.

Önceliğimiz koşulsuz müşteri memnuniyeti

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Aytac, önceki gün Mercure Hotel’de düzenlenen iftar programındaki konuşmasında Limak Uludağ Elektrik olarak başta Bursa olmak üzere Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da faaliyette bulunduklarını belirtti.

Söz konusu bölgelerde 3 milyon abone ve yaklaşık 5 milyon vatandaşa hizmet sunduklarını vurgulayan Aytac, ‘’Önceliğimiz koşulsuz müşteri memnuniyeti.

Teknolojinin ve çağın sunduğu imkanları sonuna kadar kullanarak yenilikçi, hızlı, ulaşılabilir ve esneklik sağlayan ek hizmetlerle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak en önemli hedefimiz.

Teknolojinin bizlere sunduğu tüm iletişim kanallarını etkin bir biçimde kullanarak müşterilerimize kulak veriyor, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X