Önceliğimiz müşteri memnuniyeti

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, önceliklerinin müşteri memnuniyetini daha da artırmak olduğunu söyledi.

Önceliğimiz müşteri memnuniyeti

HATİCE DAL

Danacı, Olay Medya’yı ziyaret etti. Buradaki konuşmasında 2 ay önce Çanakkale İşletme Müdürlüğü’nden UEDAŞ Genel Müdürlüğü görevine atandığını belirten Danacı, önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu ifade etti. Türkiye’nin 4’üncü büyük şehri Bursa’da olmaktan duyduğu mutluluğu anlatan Danacı, ‘’Şirketimiz, Bursa, Çanakkale, Yalova ve Balıkesir olmak üzere 4 ile hizmet ediyor. Hizmet ettiğimiz şehirlere faydalı olmak adına elimden geleni yapacağım. İyinin üzerine biraz daha koyabilmek zordur ama zoru başarmak için çalışacağız” dedi. Tekrarlayan ve çözülmesi gereken sıkıntılara anında müdahale edilmesi için çalıştıklarını ifade eden Danacı, Bursa’da arıza ve aydınlatma anlamında büyük bir problem görmediğini kaydetti. Danacı, ‘’Önceliğimiz biraz daha müşteri memnuniyeti. Şikayetlerin temel sebeplerini araştıracağız. Bununla ilgilenen birimleri bir araya getirdik. Öte yandan ise teknolojiyle ilgili devam eden yenilenme süreci var. Hayatımızın her alanında yer alan teknolojiyi daha etkin kullanmak için çabalıyoruz” şeklinde konuştu.

8 TRAFO BİNASI KÜLTÜR VARLIĞI

Hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren UEDAŞ’ın yeni ve devam eden projeleri hakkında da bilgi veren Danacı, şunları kaydetti: ‘’Bursa’da kültür varlığı olarak tescillenen 8 tane trafo binası mevcut. Bu binaların restorasyonuyla ilgili bir proje çizildi, büyük elçilikle çalışmaya başladık. Neler yapılabilir diye araştırıyoruz. İlk fırsatta buna başlayacağız. ‘Kardeşim Üşümesin’, ‘Trafolar Konuşuyor’ ve ‘Bir Kitap, Daha Aydınlık bir Gelecek’ projelerimiz de devam ediyor.”

3859464-dsc04656__63853.jpg
UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan’a projelerini anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X