‘Öncü projelerle kentin çehresi değişecek’

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü ve yönetim kurulu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

‘Öncü projelerle kentin çehresi değişecek’

Dündar’ı üçünçü kez seçilmesinden dolayı tebrik eden AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü, Osmangazi’deki başarılı çalışmaların yeni dönemde de devam edeceğine inandığını söyledi. 

“BURSA’YA DEĞER KATACAĞIZ”….

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dündar da, yeni dönemde Bursa’ya değer katacak hizmetleri sürdüreceklerini ifade etti. Osmangazi’de bugüne kadar tarihi mirastan ulaşıma, eğitimden spora, kentsel dönüşümden kültür sanata, sağlıktan sosyal belediyeciliğe kadar birçok projeyi Bursa’ya kazandırdıklarını belirten Dündar, “Önümüzdeki dönemde de her biri kendi alanında öncü olan projeleri hayata geçirerek şehrin çehresini değiştireceğiz” dedi. Dündar, ziyarette AK Parti Mudanya Teşkilatı’na belediyenin projeleri hakkında bilgi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X