Önder Özen hamlesi

Başkan Ali Ay, Galatasaray maçı öncesi sportif direktör konusunu masaya yatıracak. Kulübü doğru yönlendirecek iyi bir futbol aklı ile yola devam etmek isteyen yeşil beyazlı yönetimin konuyu en kısa sürede sonuçlandırması bekleniyor.

Önder Özen hamlesi

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren Bursaspor’da Başkan Ali Ay düğmeye bastı… 8 haftadır kazanamayan yeşil beyazlılar sorunların çözümü için sportif direktör konusunu gündeme getirdi. Oyuncular arasındaki problemleri ortadan kaldıracak, teknik kadroyu doğru yönlendirecek isimler için arayışa geçen Başkan Ali Ay’ın Önder Özen ile cuma günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi bir görüşme yapacağı öğrenildi. 

O ZAMANDA KONUŞULMUŞTU

Kulübü doğru yönlendirecek iyi bir futbol aklıyla yola devam etmek isteyen Ali Ay’ın başka alternatiflerinin bulunduğu ve en kısa sürede bu konuyu sonuçlandıracağı belirtildi. Bilindiği gibi Ali Ay, başkanlık koltuğuna ilk oturduğu günlerde de Önder Özen ismi gündemi oldukça meşgul etmişti. Beşiktaş’ta 2013-2014 yılları arasında futbol direktörlüğü yapan Önder Özen, o süreçte Tolgay Aslan, Oğuzhan Özyakup gibi isimleri siyah beyazlı kulübe kazandırmıştı. 

EN SON GÖZTEPE’Yİ ÇALIŞTIRDI

Ünlü futbol adamı, siyah beyazlı kulübün şampiyonlukla sonuçlanan  sezonlarının temelini oluşturan aktör olarak gösterilmişti. Bir dönem Fenerbahçe ve Fenerbahçe A2 takımında antrenörlük yapan Önder Özen, 
Polatlı Bugsaşspor, Kasımpaşaspor ve Göztepe’de de teknik direktörlük olarak görev almıştı. Şuan yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Önder Özen’in de Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X