Onlar kadar biz de güçlüyüz

Takımın Fenerbahçe karşısında istenilen futbolu sahada göstereceğini belirten Ali Ademoğlu ‘Alacağımız galibiyetle camiamıza bayram hediyesi vermek istiyoruz’ dedi.

Onlar kadar biz de güçlüyüz

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, pazar günü Fenerbahçe’yi yenerek camiaya bayram hediyesi vermek istediklerini söyledi.


Ademoğlu, milli maçlar nedeniyle verilen arada iki hazırlık maçı oynadıklarını belirterek ‘Fenerbahçe, Türkiye’nin güçlü takımlarından bir tanesi. Deplasmandaki ilk maçımızı kazanmıştık. Maalesef çok sayıda taraftarımızın desteklediği Başakşehir maçını kaybettik. Şimdi Fenerbahçe maçı büyük önem kazandı’ dedi. 

BİZİM NE YAPACAĞIMIZ ÖNEMLİ

Fenerbahçe karşısında takımın istenilen futbolu sahaya yansıtacağına inandığını belirten Ademoğlu ‘Fenerbahçe kadar biz de güçlü takımız. Maçta bizim ne yapacağımız önemli. Hamza Hamzoğlu’nun bu maçı ne kadar ciddiye aldığını biliyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızın da aynı hırs ve inançla çıktıklarında iyi futbol oynayacağını tahmin ediyorum. Pazar günü maç dönüşü Mudanya’ya Fenerbahçe’yi yenmiş bir takım olarak dönmeyi istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X