‘Onun için gol atalım’ diyerek Arda Turan’a verdi veriştirdi

Show TV Ana Haber’in başarılı sunucusu Ece Üner, Arda Turan’ın Berkay ile yaşadığı olaylar sebebiyle ceza almamasını “Arda Turan yerine gol atalım” diyerek eleştirdi.

‘Onun için gol atalım’ diyerek Arda Turan’a verdi veriştirdi

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, futbolcu Arda Turan’ın şarkıcı Berkay Şahin ile kavga etmesiyle ilgili 3 ayrı suçtan toplamda 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı, cinsel taciz suçundan ise beraat ettiği davaya ilişkin haberi sunarken, “Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış bizde onun yerine gol atalım.” diyerek mahkeme kararını eleştirdi. Üner, “Birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, neredeyse ceza almayabiliriz” dedi.

“CEZA ALMAYABİLİRİZ”

Üner canlı yayında Arda-Berkay kavgasıyla ilgili, “Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış bizde onun için gol atalım. Birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, kocasının burnunu kırabilir, hastaneye ruhsatsız silahla girip sıkabilir ve neredeyse hiçbir ceza almayabiliriz. Zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları yaparız. Öyle mi? Koskoca adalet sistemi bize başka Arda Turan’a başka bir karar çıkarmaz herhalde böyle bir durumda.” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X