Onur futbolu bıraktı

Onur Kıvrak futbolu bıraktı. 31 yaşındaki eldiven, ‘Trabzonsporlu Onur olarak hatırlanmak istiyorum. Futbolu bıraktım’ dedi.

Onur futbolu bıraktı

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılmasının ardından geçtiğimiz günlerde anlaşarak sözleşmesini fesheden Onur Kıvrak futbolu bıraktı. 31 yaşındaki eldiven ‘Birkaç önemli takımdan teklif aldım ama reddettim. Trabzonsporlu Onur olarak anılmak istiyorum. Futbolu bıraktım’ dedi. 2007-08 sezonunda bordo-mavililerin kadrosuna katılan Onur, 12 sezon forma giydikten sonra olaylı bir şekilde Trabzonspor ile yollarını ayırmıştı.

Burak paylaştı

Onur Kıvrak’ın eski takım arkadaşı Burak Yılmaz da bir paylaşım yaparak tecrübeli ismin kararını yorumladı. Burak Yılmaz ‘Kaptanım, yol arkadaşım. Bağlılık, vefa, fedakarlık, sevda ve adanmışlık ile gelen başarılarının üzerine böyle bir vedayı kabullenmek zor. Bu vedanın beni ne kadar üzdüğünü anlatamam ancak senin neler hissettiğini anlayabildiğim için kararına sadece ve sadece saygı duyabiliyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X