Operasyon sonrası Adnan Oktar’dan ilk açıklama

‘Adnan Hoca’ olarak bilinen Adnan Oktar’a ve ekibine sabaha karşı operasyon başlatıldı. Emniyet, operasyonun 235 kişi hakkında olduğunu bildirdi. Adnan Oktar, operasyonla ilgili yaptığı ilk açıklamada “Kırgın değilim ama şaşkınım” dedi.

Operasyon sonrası Adnan Oktar’dan ilk açıklama

Kamuoyunda yayınladığı videolar ile tartışma konusu olan Adnan Oktar ve yaklaşık 235 destekçisinin gözaltı kararı verildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan ilk açıklamada “Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyon başlatılmıştır” denildi. Emniyet, 235 şüpheliye yönelik operasyon yürütüldüğünü bildirdi. Emniyet, Adnan Oktar ve destekçilerine ‘cinsel saldırı, siyasi ve askeri casusluk, inanç istismarı’ suçlamalarının yöneltildiğini açıkladı.

ADNAN OKTAR: ERDOĞAN VE SOYLU BİLMİYOR

İlk açıklamasını Cumhuriyet’e yapan Adnan Oktar, şu ifadeleri kullandı:

“İngiliz istihbaratı uzun süredir bize operayon yapılmasını istiyor. Bu konuda Türkiye’ye heyet gönderildi. Tayyip Bey’in İngiltere ziyareti sırasında da bu talep kendisine iletildi. 

Biz vatanına milletine bağlı insanlarız. PKK’ya, vatan millet düşmanlarına operasyon yapılması gerekirken bize yapılıyor. Bu operasyondan Tayyip Bey’in de İçişleri Bakanı’nın da haberi olduğunu düşünmüyorum. Kırgın değilim ama şaşkınım.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X