Ordu’da Spor Salonları Bakımda

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, göreve gelmesinin ardından geçen iki ayda gerçekleştirdikleri hizmetleri kamuoyu ile paylaştı….

Ordu’da Spor Salonları Bakımda

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, göreve gelmesinin ardından geçen iki ayda gerçekleştirdikleri hizmetleri kamuoyu ile paylaştı. Mustafa Genç, bir otelde düzenlediği basın toplantısında göreve geldikten sonra ilk iş olarak spor salonlarını bakıma aldıklarını belirtti. Spor salonlarının ilçe merkezinin dışında ve bakımsız olmasının üzücü olduğunu kaydeden Genç, “Bakım onarım için çalışıyoruz. Önce olimpiyat 3.’sü çıkarmış olan Judo salonumuzun bakımını bitirdik. Atatürk Spor Salonu ve Boks Salonu’nun bakımı da bitti. Şu an Güreş Eğitim Merkezi’nin bakımı sürüyor. Durugöl’deki salon ve Akkuş ilçesindeki salonları yapacağız. Sırayla tüm spor salonlarını bakıma alacağız” dedi. “GENÇLERE İMKAN TANIMAK İSTİYORUZ” İki ay içerisinde Uluslararası Judo Turnuvası, wushu organizasyonu ve Sokak Basketbol Turnuvası’nı yaptıklarını hatırlatan Genç, “Wushu organizasyonunun bir ayağını da Ordu’da yaptık. Çin’den, Malezya’dan gelenler oldu. Uluslararası Judo Turnuvası’nı 5 ülkeden 120 sporcunun katılımıyla yaptık. 2016 yılında 21.’sini yapacağız ve 21 ülkeyi davet edeceğiz. 4 yıldır yapılmayan Sokak Basketbol Turnuvası’nı yaptık. Sokak Basketbol Turnuvası’nı sadece Altınordu’da değil, tüm ilçelerde yapmak istiyoruz. Sahilde yapılan etkinliklerin çok fazla seyircisi oluyor. Görevde bulunduğumuz süre içinde gençlere iyi imkanlar sunmak istiyoruz. Elimizden geldiğince Ordu spor camiasına yenilikler katmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X