Organize İşler: Sazan Sarmalı’na yoğun ilgi

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği, “Organize İşler Sazan Sarmalı” filmine sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

Organize İşler: Sazan Sarmalı’na yoğun ilgi

Geçen cuma günü Türkiye’deki bin 400 salonda vizyona giren filmi, yaklaşık 1 milyon kişi izledi.

Filmin aynı zamanda başrol oyuncularından Yılmaz Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Organize İşler her zaman işler… 1 milyon seyircimize çok teşekkürler. Tüm sinemalardayız.” ifadelerini kullandı.

İlki 2005 yılında vizyona giren “Organize İşler” adlı filmin devamı olan yapım, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediniyor.

OYUNCU KADROSU:

Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı’nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin başrolünde ise Yılmaz Erdoğan’ın yorumuyla İstanbul var.

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi ilk üç günde 923 bin 663 seyirci tarafından izlendi.

FİLMİN KONUSU:

İstanbul şehrinde Organize İşler tam gaz devam etmektedir.

Sazanlar yem peşinde, oltalar Asım Noyan ve ekibinin elinde, daha büyük balıklar ise bu ekibin peşindedir ve bu sefer darbe hiç beklenmedik yerden gelir: Asım’ın biricik kızı Nazlı dolandırılır.

Dolandırıcılar kralının kızı dolandırılır ise ne olur? Nazlı babasını organize işlerden caydırmak isterken, kendisi mi sazan sarmalına takılmıştır?

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X