Organize suç örgütüne operasyonda yeni gelişme

Bursa’da organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Organize suç örgütüne operasyonda yeni gelişme

Polisin, 10 Eylül’de düzenlediği eş zamanlı operasyonda yakalanan zanlıların, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler daha sonra adliyeye götürüldü.

“Allah’ın dediği olur”

Adliyede kendilerini görüntülemek isteyen gazeteciler şüphelilere söz konusu suçu neden işlediklerini sordu. Şüpheliler gazetecilerin sorusuna “Allah’ın dediği olur” diyerek cevap verdi.

Çok sayıda suç işlemişler

Cumhuriyet Başsavcılığınca “suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak ve yönetmek, örgüte üye olmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde yağma, silahla yaralama, tehdit, iş yeri kurşunlamak suretiyle mala zarar verme ve tefecilik” suçlarını işledikleri iddia edilen 13 kişi hakkında yakalama kararı verilmişti.

20 adrese baskın

Bunun üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, il merkezinde önceden belirlenen 20 adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda şüphelileri yakalamıştı.

Cephanelik gibi

Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda, ruhsatsız 12 tabanca ve 4 av tüfeği, bu silahlara ait mermi ve fişekler ile başkaları adına düzenlenmiş çok sayıda çek ve senet ele geçirilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X