Organlarıyla hayat verdi

Bursa`da gürültü konusunda çıkan kavgada, 30 yaşındaki Umut Çetin tarafından öldürülen 29 yaşındaki Şefik ile 27 yaşındaki Ferit Ece kardeşlerden sonra ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede dün yaşamını yitiren 24 yaşındaki Emrah Ece, ailesinin bağışla

Organlarıyla hayat verdi
Osmangazi’de Yunuseli Mahallesi Hüseyin Kanalcı Caddesi’nde geçen pazar akşamı meydana gelen olayda, aynı cadde üzerinde market işleten 61 yaşındaki Hurşit Çetin iddiaya göre, otomobil ile hız yaptığı öne sürülen Ece kardeşleri uyardı.
 
Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce bu kez olaya, Hurşit Çetin’in ‘Adam öldürmek’ ve ‘Yaralamak’ suçlarından kaydı bulunan oğlu 30 yaşındaki Umut Çetin karıştı. İddiaya göre, Ferit ve Şefik Ece kardeşleri öldürelen Çetin, Emrah Ece’yi ise ağır yaraladı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Emrah Ece’nin ise dün beyin ölümü gerçekleştirdi. Talihsiz gencin organları, babası ve annesinin isteği üzerine bağışlandı.
 
Emrah Ece’nin kalbi ve akciğeri Kartal Koşuyolu Hastanesi’nde, karaciğeri ve bir böbreği Bursa’da, diğer böbreği ise Antalya’da bir hastaya nakledildi. Uzmanlar, Antalya’daki böbreğin ancak ikiz kardeşlerde görülen 6’da 6 uyuma sahip olduğunu açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X