Orhaneli’nde 2 bin 400 kursiyer eğitim aldı

Orhaneli’nde Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı yapıldı.

Orhaneli’nde 2 bin 400 kursiyer eğitim aldı

OSMAN SAK

Toplantıya Orhaneli Kaymakamı Emir osman Bulgurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İlçede hayat boyu öğrenme kapsamında yaygın eğitimin ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi, merkezler arasında işbirliği ve koordinasyon sağlanması, etkinliklerin birlikte planlanması ve uygulamaya konulması, hizmet tekrarı ve kaynak israfının önlenmesi ve verimliliğin arttırılması planlanıyor.

Toplantıda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Yiğitbaşı, Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği konusunda bilgi verdi. Yiğitbaşı, Orhaneli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 2017-2018  yılında yapılan çalışmalarda 177 kurs açıldığını ve 2 bin 400 kursiyerin eğitim aldığını kaydetti. 2018-2019 yılında 250 kurs açılmasını hedeflediklerini belirten Yiğitbaşı, çeşitli kursların da açılmasının planlandığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X