Orhaneli’nde muhtarlar için yeni hizmet birimi

Orhaneli Belediyesi kendi bünyesi altında Muhtarlar Müdürlüğü birimini kurdu. Kurulan birimin, muhtarlardan gelen talepleri ilgili birimlere aktararak mahalli hizmet ağının daha güçlü ve etkin hale gelmesini sağlayacağı ifade edildi.

Orhaneli’nde muhtarlar için yeni hizmet birimi

OSMAN SAK

Muhtarlar Müdürlüğü, gelen talepleri takip ederek çözüme kavuşması noktasında önemli bir görev üstlenecek.
Yerel hizmetler noktasında muhtarların önemli bir görev üstlendiklerini ifade eden Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, “Tek amacımız, vatandaşlarımızla, hizmetlerimizi bir an önce buluşturmak.

Muhtarlarımız kurduğumuz bu birime gelerek altyapı, kanalizasyon, kaldırım taşı, çevre düzenlemesi, köy yollarının asfaltlanması gibi her türlü taleplerini daha hızlı bir şekilde iletecekler.

Biz de devam eden ve istenilen hizmetleri bu birim sayesinde daha sistemli bir şekilde hem takip edeceğiz, hem de talepleri yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Birimin kurulmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten muhtarlar ise, çalışmaların daha hızlı ilerleyeceğini ifade ederek, Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’na teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X