Orhangazi Çakırlı’ya doğalgaz

Orhangazi’de bu yıl ilçenin dış mahalleleri olan Gedelek, Fatih, Örnekköy ve Yeniköy’deki doğalgaz kazı çalışmalarını sonlandıran yüklenici firma, Çakırlı’da da doğalgaz kazı çalışmalarına başladı.

Orhangazi Çakırlı’ya doğalgaz

NEVZAT OKUMUŞ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı Mahallesi Muhtarı Ali Osman Çamdağı ve mahalle sakinleri ile birlikte başlayan doğalgaz kazı çalışmalarını yerinde inceledi, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Neşet Çağlayan, “Gedelek, Fatih, Örnekköy ve Yeniköy Mahallelerinden sonra doğalgaz kazı ve dağıtım çalışmaları Çakırlı Mahallemizde başladı. Çakırlı Mahallesi’nde 8 bin 500 metre ana hat, 3 bin metre de dağıtım hatları olmak üzere toplamda 11 bin 500 metre civarında bir kazı ve boru çalışması yapılacak” dedi. 

Çakırlı Mahallesi’nde 540 hane bulunduğunu belirten Çağlayan, “Kazı çalışmalarının ardından doğalgaz dağıtım işlemleri başlatılacak. Bu yıl Çakırlı ile birlikte toplam beş mahallemiz doğalgaza kavuşmuş olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X