Orhangazi TSO’dan 30 öğrenciye burs

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), okullarında başarılı olan ve ihtiyacı olan  üniversite öğrencilerine geri ödemesiz olarak destek veriyor. 

Orhangazi TSO’dan 30 öğrenciye burs

NEVZAT OKUMUŞ

30 öğrenciye 2018-2019 öğretim yılında burs vereceklerini belirten OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı “Uzun zamandır üyelerimizin ve meclisimizin destekleriyle vermiş olduğumuz burslarımıza bu yıl da devam ediyoruz. En son yaptığımız çalışmalarla, üyelerimizden gelen talepleri de değerlendirerek, daha önce belirli alanlarda yer alan fakülte öğrencilerine burs verilirken, bu yıl üniversitelerin tüm lisans bölüm öğrencileri burs başvurusunda bulunabilecek. Öğrencilerimize şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi.

İhtiyaç sahibi ve derslerinde başarılı olan öğrencilere, Orhangazi TSO’nın iç yönetmeliğine göre oluşturulan bir puanlama sistemi ile yapılan değerlendirme sonucuna göre burs veriliyor. Öğrencilerden genel şartlara uyanlar, Orhangazi TSO’nın web sayfasında verilen başvuru formu ve gerekli evraklarla birlikte 25 Eylül 2018 tarihine kadar Orhangazi TSO’na başvurabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X