Orhangazi ve Gemlikli zeytinci başkanını seçti

Orhangazi ve Gemlik zeytin kooperatiflerinde gerçekleştirilen genel kurullarda zeytinciler başkanını seçti.

Orhangazi ve Gemlikli zeytinci başkanını seçti

NEVZAT OKUMUŞ – CEMAL KIRGIZ

Marmarabirlik bünyesindeki 189 Sayılı Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen  seçimde, 2006’dan bu yana yönetim kurulu başkanlığı yapan Remzi Bayram güvenoyu aldı.

Remzi Bayram, “2017-2018 ürün alım kampanyasında 4 bin 125 ton zeytin alınmıştır. Parasal karşılığı olan 23 milyon 795 bin 742 liranın tamamı ödenmiştir. Kooperatifimiz iyi bir ürün alım kampanyası geçirmiştir. Bu yıl alınan ürün miktarı kooperatifimiz adına sevindiricidir. Yaklaşık 20 yıldır bu miktarda ürün alınmamıştır. İnşallah gelecek yıllarda daha çok ürün alıp kooperatif faaliyetlerini daha iyi sürdürebiliriz. Ortaklarımıza ve üçüncü şahıslara borcumuz bulunmamaktadır. Siz değerli ortaklarımızın talepleri doğrultusunda bugüne kadar bir milyon yüz bin liralık gübre ve zirai ilaç desteği yapılmıştır ve devam etmektedir” dedi.

GEMLİK’TE DEMİR

Marmarabirlik Gemlik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi de dün genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan İbrahim Demir ile Hüseyin Peker’in yarıştığı kongrede, Demir yeniden seçilerek güven tazeledi. Kongrede konuşan İbrahim Demir, kooperatifi kâr yapar duruma getirdiklerini ifade ederek, son 4 yıllık faaliyet ve bütçe raporunu okudu. Gemlik’e 5 bin tonluk modern tesis yapacaklarını vurgulayan Demir, kendilerine destek veren üretici ortaklara teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X