Orhangazi’de birlik beraberlik mesajı

Büyükşehir Belediyesi’nin Orhangazi’de düzenlediği iftar programında ilçe sakinleri bir araya geldi.

Orhangazi’de birlik beraberlik mesajı

İlçe merkezinde kurulan iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak vatandaşları dinledi. Ardından konuşan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu iftar sofralarıyla ramazan ayının dolu dolu geçtiğini söyledi. Türkiye’de birlik ve beraberlik içerisinde yapılan iftarların dünyanın mağdur birçok coğrafyasında hayal dahi edilemediğini ifade eden Aktaş, “Türkiyemiz dimdik ayakta. Bizim bu duruşumuzu olumsuz etkilemeye çalışan o kadar çok farklı çevreler var ki. Her türlü kötülüğü yaptılar, fakat birlik ve beraberliğimizi bozamadılar, bozamayacaklar da inşallah” diye konuştu. 

Konuşmasında Bursa ve Orhangazi için yapılan yatırımlara da yer veren Aktaş, sorumluluk alanlarını geliştirerek büyütme çabası içerisinde olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi’de de kültür merkezlerinden alt yapıya, asfalt ve tretuvar düzenlemelerinden sahil çalışmalarına kadar onlarca yatırımı hizmete almaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Aktaş, “Şehirlerimizi nasıl büyütürüz, onun hesabı içerisindeyiz” şeklinde konuştu. 

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise yaptığı konuşmada, ilçesinin Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla dönüşüp geliştiğini kaydetti. Çağlayan, “Her geçen gün ihtiyaçlarımız tamamlanıyor. Son 4 yılda olduğu gibi 2018’de yapılacak yatırımlarla inşallah çok farklı bir noktaya taşınmış olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X