Orhangazi’de kaldırım işgaline geçit yok

Orhangazi Belediyesi’nin Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte kaldırım işgallerine karşı başlattığı uygulama sonuç verdi.

Orhangazi’de kaldırım işgaline geçit yok

Başta kahvehaneler ve seyyar satıcılar olmak üzere yayaların geçiş alanı olan kaldırımların işgal edilmesine müsaade etmeyeceklerini duyuran belediye, esnafa tebligat göndermişti. Kaldırım işgalinin sonlanması için verilen süre sona erdikten sonra zabıta ekipleri cadde ve sokaklarda denetimlerini artırdı. İhtarlara uymayan esnafların kaldırımlar üzerindeki malzemeleri zabıta tarafından kaldırıldı. 

Orhangazi genelinde bulunan seyyar satıcı ve kaldırım işgalleri ile mücadele konusunu daha önceden yaptığı toplantılarda dile getiren Belediye Başkanı Bekir Aydın, uygulamaya uyan esnaf ve vatandaşlara göstermiş oldukları hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. 

Bekir Aydın, ‘Orhangazi’mizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm çalışmalarımız bu yönde olacaktır. Aldığımız bu mücadelede bizlere gönülden destek veren hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu uygulamada en az bizler kadar esnaflarımızda hassasiyet göstereceğinden hiçbir şüphem yoktur’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X