Orman köylerinin geliri ormandan

Orhaneli Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer, yapılan çalışmalarla orman köylerinin kalkınmasına ve ekonomik refah düzeylerinin artmasına katkıda bulunduklarını ifade etti.

Orman köylerinin geliri ormandan

OSMAN SAK

Orhaneli Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer, Orhaneli, Harmancık ve Büyükorhan’a bağlı ormanlarda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü’nde 2017 yılı üretim çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Özer, odun üretimi, tomruk ve damgalama çalışmalarını anlattı.

Orman köylerinin kalkınmasına ve ekonomik refah düzeylerinin artmasına katkıda bulunduklarını ifade eden Orhaneli Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer, yapılan çalışmaların karşılığında Orhaneli, Harmancık ve Büyükorhan’a bağlı orman köylerine bu yıl içinde 7 milyon 500 bin TL ödeme yapıldığını kaydetti. Özer, Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü olarak 2017 yılı sonuda kadar üretim programlarını yüzde 100 oranında gerçekleştirmiş olacaklarını ve ödenecek rakamın 9 milyon 500 bin lirayı bulacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X