Ormanda ‘satırlı’ kadın cinayeti

İstanbul’daki Aydos Ormanı’nda satırla öldürülmüş bir kadın cesedi bulundu. Kadını öldürdüğü iddia edilen sevgilisinin olaydan sonra intihar ettiği belirlendi.

Ormanda ‘satırlı’ kadın cinayeti

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı’nda, dün saat 19.00 sıralarında mantar toplamak için ormanda gezen bir kişi tarafından bir kadına ait ceset bulundu.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis ekipleri incelemelerde bulundu.

SATIRLA ÖLDÜRÜLMÜŞ

Polis, adının Seher O. olduğunu belirlediği kadının cesedinin birkaç gündür ormanda olduğunu tespit etti. 40’lı yaşlardaki kadının boynunun arka tarafına satırla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

Polisler saldırganın kaçarken ormana bazı eşyalarını attığını da belirledi.

KATİL ZANLISI İNTİHAR ETTİ

Olayla ilgili inceleme yürüten polis, kadının bir süre ilişki yaşadığı, daha sonra ayrılmak istediği iddia edilen M. İ. tarafından öldürüldüğünü tespit etti.

Kadının kendisinden ayrılmak istemesini hazmedemeyen M.İ.’nin ise olaydan sonra İstanbul Maltepe’de intihar ederek yaşamına son verdiği öğrenildi.

Olay yerine gelen kadının ailesinin, cesedin kimliğini teşhis etmesinin ardından ceset, Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X