Ortak amacımız Bursa’ya hizmet

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, dün Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e iade-i ziyarette bulundu.

Ortak amacımız Bursa’ya hizmet

2 başkan da ziyarette ortak hedefin Bursa’ya hizmet olduğunu belirtti. Beraberindeki başkan yardımcılarıyla birlikte Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde Erdem’i ziyaret eden Yılmaz, görüş alışverişinde bulunuldu. Erdem’e çalışmalarında başarılar dileyen Yılmaz, ‘‘Size ve ekibinize yeni görevinizde başarılar dileriz. Bursa bir bütün ve Bursa’nın geleceğini hep beraber inşa edeceğiz. Tecrübe paylaşımını önemsiyoruz ve o nedenle bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Hepimiz Bursa’ya hayırlı hizmetler adına yola çıktık” dedi.

”BURSA’NIN MERKEZ İLÇELERİYİZ…”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdem ise, ‘‘Bursa’nın merkez ilçeleriyiz. Elbette birbirimizle iletişim halinde olmalıyız. Size de çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ortak amacımız Bursa’ya hizmet. Tecrübelerimizi paylaşarak, Bursa, Nilüfer, Yıldırım için birlikte hizmet etme noktasında var olduğumuzu belirtmek isterim. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.
Turgay Erdem, ziyaret sonunda günün anısına Oktay Yılmaz’a hediye verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X