Ortak paydamız Bursa

Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar’ın kentin yönetiminde söz sahibi olan isimlerle yaptığı görüşmelerde ortak payda Bursa oldu. Taraflar, “Bursa için üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız” mesajı verdi. 

Ortak paydamız Bursa

HATİCE DAL-DERYA DEMİR PINAR

Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar, dün Bursa’da bir dizi temaslarda bulundu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile Bursa’ya yeni atanan Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ı makamlarında ziyaret eden Çağlar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattih Dülger’i OLAY MEDYA’daki makamında kabul etti.

Ziyaret ve kabullerde; kenti, tüm yönetici ve dinamikleriyle daha ileriye taşımak için el birliğiyle çalışacaklarının altını çizen Cavit Çağlar, “Bursa hepimizin, şehrimiz için üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız” dedi.

Çağlar, ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Tacettin Aslan’a yaparak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

c4-001.jpg

Çağlar’a, Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ve Olay Medya Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Vardarbaş ve Olay TV Genel Yayın Müdürü İsmail Öztat da eşlik etti.

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Aslan’a yeni görevinde başarılar dileyen Çağlar, “Bursa’ya yabancı bir isim değilsiniz. Biliyoruz ki daha önce de bu şehirde görev aldınız. Bursa hepimizin ortak paydası ve bu şehri daha ileriye taşımak için her zaman birbirimize destek olmamız gerekiyor. Ben bu anlamda Bursamız için elimden geleni yapmaya hazırım. Ayrıca her daim zor şartlar altında görev yapan emniyet personelinin de yanındayız. Size de hoşgeldiniz diyorum ve görevinizde muvaffakiyet diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aslan ise, Çağlar’ın sözlerinin kendilerine moral ve motivasyon olduğunu ifade etti. Görüşmenin ardından Cavit Çağlar, Şeref Defteri’ni imzaladı.

BİZLER İÇİN GURUR KAYNAĞISINIZ

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın ikinci durağı Osmangazi Belediyesi oldu. Burada Başkan Mustafa Dündar tarafından kabul edilen Çağlar, 31 Mart yerel seçimleri ile üçüncü kez göreve gelen Dündar’a, “Bursamızın yüz akı ve göz bebeğisiniz. İki yönlü hemşehriyiz bir doğum yerlerimizden bir de Bursa’dan. Sizin başarılarınızla övünüyoruz, bizler için gurur kaynağısınız. Yaptığınız çalışmaları gördükçe mutlu oluyoruz. Ayağına taş değmesin, her daim yanındayız. Her seçim sonunda hayırlı olsun ziyareti yapılır, bize yeni nasip oldu” dedi.

c1-001.jpg

Başkan Mustafa Dündar da, bu göreve üçüncü kez gelmenin gururunu yaşadığına dikkat çekerek şunları kaydetti: “Tabi bu sizlerin desteği sayesinde. Gücümüzün yettiği oranda şehrimiz için çalışıyoruz, Bursa çalışan ve üreten bir şehir. Birçok projeyi hayata geçirdik. Örneğin geçtiğimiz aylarda açılışını gerçekleştirdiğimiz 1326 Panorama Fetih Müzesi, şu ana kadar 600 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.”

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Cavit Çağlar, hayırlı olsun dileklerini iletti. Yıldırım’ın, Bursa’nın bir değeri olduğuna dikkat çeken Çağlar, “En büyük ilçelerden biri ve birçok ilden fazla nüfusa sahip. Bazı tesislerimiz Yıldırım’da olduğu için buradaki hareketlenme bizi de ilgilendiriyor. Sanayici olduğum kadar eski bir siyasetçiyim. Üç dönem milletvekilliği ve bakanlık yaptım. Hep Bursa’nın menfaatini düşündüm” dedi.

c2-001.jpg

Belediyecilikte çok çalışmanın ve hizmet yapmanın önemli olduğunu anlatan Çağlar, “Bize düşen bir görev varsa her şekilde yanınızdayız. Bilgilerimiz, yılların verdiği deneyimlerimiz var. Siz nerede bizden destek isterseniz orada biz destek oluruz. Bir ağabey, dost ve Bursa sevdalısı olarak her zaman yanınızdayım” ifadelerini kullandı.

Ziyareti için Çağlar’a teşekkür eden Başkan Yılmaz da, “Bizler sizleri hep büyüğümüz olarak kabul ettik. Bu anlamda hem sizi hem Olay Medya’yı, Yıldırım’ın bir değeri olarak görüyoruz. Çünkü Olay Medya, Yıldırım’da bulunan, ülkemize hizmet eden önemli ve güçlü medya gruplarından biri. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde mevcut olan enerjiyi harekete geçireceğiz. Yıldırım’ı şaha kaldıracağız ve Yıldırım güzel günler görecek. Bu noktada sizin desteğinizi ve görüşlerinizi her zaman istiyoruz” dedi.

ÇAĞLAR’A EĞİTİME DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Dülger, kendisini Olay Medya’daki makamında kabul eden Cavit Çağlar’a Demirtaş’ta Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladığı 34 dönümlük arazi için teşekkür etti. Dülger, burada yapımı biten 4, inşaatı süren 2 okula Çağlar ailesinin önerilen isimlerinin verildiğini açıkladı.

Meslek lisesi ve özel eğitim okulunun önümüzdeki yıl hizmete gireceğini bildiren Dülger, “Sayın bakanım, bağışladığınız 34 dönümlük arazi üzerine 6 okul inşa edildi. Anaokulundan ilkokula, ortaokuldan liseye, endüstri meslek lisesine hatta, özel eğitim okuluna kadar bir eğitim kompleksi oldu.

c3-001.jpg

Okullarımıza Cavit Çağlar Endüstri Meslek Lisesi, Cavit Çağlar İlkokulu, Nursel Çağlar Anadolu Lisesi, Hacı Hacer Çağlar Ortaokulu, Nermin Şankaya Anaokulu ve Şenol Şankaya Özel Eğitim Okulu isimleri verildi” diye konuştu.  Çağlar da, “Sizlere teşekkür ediyorum. Okullara adlarının konmasını istediğimiz isimleri vermişsiniz. Dünya var oldukça o isimler orada kalacak. Pırıl pırıl binalar olmuş. Burada talebelerimiz, gençlerimiz eğitim görecek. Bursamız için hayırlı olsun” dedi.

ASKERİMİZİN YANINDAYIZ

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusuna yönelik başlattığı ‘Barış Pınarı’ harekatına destek yağıyor. Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün saat 16.00’da başlama emrini verdiği ve başarı ile süren Barış Pınarı harekatında Türkiye’nin haklılığın ortada olduğunu vurguladı. ”Allah, vatanımızın güvenliği, bölgemizde barış ve huzurun temini için mücadele eden şanlı ordumuzu muzaffer eylesin” diyen Çağlar şöyle devam etti: ”Umarım bir tek askerimiz dahi zarar görmez. Kalbimiz, bölgede ülkemizin geleceği için mücadele eden Mehmetçiklerimiz ile atıyor. PKK/YPG ve DEAŞ’a karşı başlatılan harekatı yürekten destekliyorum. Mehmetçiğe inancım tam, zaferden şüphem yok. Umarım en kısa sürede terör unsurları temizlenir ve Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bölgeye barış hakim olur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X