Ortak paydamız Yıldırım

MHP Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ortak paydamız Yıldırım

Bozkurt ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Yılmaz, “Bu görevler, makamlar bize emanettir. Bu emaneti en doğru şekilde korumalıyız. Özellikle dünyanın son dönemlerde yaşadığı teknolojik gelişmeler ile birlikte insanların beklentileri, yaşam standartları değişti.

İnsanlar adeta tüketim kültürünün esiri oldu. Millet olarak bu duruma dur diyerek bir kanaat kültürü geliştirmek zorundayız. İnsanlarımız, kurumlarımız ve devletimiz kanaat etmeyi, tasarruf etmeyi yaygınlaştırarak, tüketimi azaltmayı öğrenmeli. Bugün dünyanın yaşadığı ekonomik darboğazın en önemli sebebi bu aşırı tüketim hevesi. Bu durum sadece bugünümüz için değil geleceğimiz için çok ciddi bir tehdit. Bununla hep birlikte mücadele etmeliyiz. Benim bunu birlikte başaracağımıza inancım tam” dedi. 

“HER ADIMDA YANINIZDAYIZ”…

MHP Yıldırım İlçe Başkanı Halil İbrahim Bozkurt da, “Dün olduğu gibi, yarın da, bizim desteğimiz yanınızda. Bizim için Yenişehir Belediyesi de bir, Yıldırım Belediyesi de. Yerel seçimlerde bizim 14 belediye başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız kazandı. Şartlar ne olursa olsun, Yıldırım için atacağınız her adımda yanınızdayız. Bizim sizin Yıldırım’ın hayrına olmayan bir adım atmayacağınıza olan inancımız tamdır” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X