Örümcek ısırdı ölümden döndü!

29 yaşındaki Claressa Coleman bir gece uyurken omzunda iğne batması gibi bir acı hissetti. Sinek ısırığı olduğunu düşündü ancak ölümle burun buruna olduğundan haberi yoktu.

Örümcek ısırdı ölümden döndü!

Daily Mail’in haberine göre Amerikalı kadın sinek ısırığı olduğunu düşündüğü acıyı önemsemeyip uykusuna devam etti ancak omzunda siyah bir leke oluştu. Sürekli kusmaya başladıktan sonra hastanaye giden Claressa’nın kan testi sonucunda bebek bir örümcek tarafından ısırıldığı anlaşıldı.

Örümceğin zehri alerji yapınca genç kadının böbrekleri iflas etti, midesinde 5 dakikada bir konvülsiyonlar meydana gelmeye başladı. Örümcek direk olarak damarından ısırdığı için zehri kanına karışmıştı.

Talihsiz kadın 1 ay boyunca hastanede ölümle pençeleşirken omzundaki ölü deri kesilerek alındı. Bu süreçte 13 kilo alan Claressa antibiyotik tedavisi gördü. Neyse ki doktorların müdahalesi sayesinde hayata tutunmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X