‘Osmangazi amiral gemimiz’  

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret ederek, üçüncü dönemi için hayırlı olsun temennisinde bulundu.

‘Osmangazi amiral gemimiz’  

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Salman, Cumhur ittifakı ile birlikte yerel seçimlerde 18-0’lık sonucu elde edeceklerini söyledi. 

“HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”… 

Dündar’ın milletvekilliği ve 2 dönem belediye başkanlığı tecrübesi olduğunu vurgulayan Salman, “Sahaya indiğimizde anlatacağımız birçok hizmet olacak. Kimseyi kırmadan, küstürmeden, herkesi kucaklayabileceğimiz bir süreç arzu ediyoruz. Teşkilatımız çok gayretli ve çalışkan. Sizlerin de tecrübeleriyle Osmangazi’de çok iyi neticeler alacağımıza inanıyorum.

Osmangazi, bizim için çok önemli ve değerli bir ilçe. Osmangazi demek, Bursa demek. Osmangazi bizim amiral gemimiz. Bu amiral gemimizi çok daha güçlü, açık ara muhafaza altına almamız gerekiyor. Bu konuda şüphemiz yok. Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. İnşallah 31 Mart gecesi başkanlarımız ve teşkilatımızla beraber coşkuyu yaşayacağız” dedi. 

“GÜZEL ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”…

Başkan Mustafa Dündar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Adaylık sürecinin tamamlanmasının hemen ardından aday adayı arkadaşlarımızla bir araya gelerek teşkilatımızın bütünlüğünü ortaya koyduk. Seçim sürecinde de bütün teşkilatımızla bütünlük içerisinde çalışacağız.

Osmangazi’deki güzel çalışmalar tüm Bursa’ya yansıyacak. Güzel çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AK Parti olarak politika yapmak yerine hizmetlerle, yatırımlarla ayakta duruyoruz. Herkes biliyor ki, milletimize hizmetleri yine AK Parti götürecektir” dedi. Ziyarette Dündar, projelerin maketlerini gezdirdiği Salman’a Bursa bıçağı da hediye etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X