Osmangazi’de kurbanlar temiz ve sağlıklı ortamda kesildi

Bu yıl ilçedeki açık ve kapalı pazar yerleri ile kurban satış alanlarını kurban kesim yeri olarak düzenleyen Osmangazi Belediyesi, alınan tedbirler sayesinde vatandaşların kurbanlarını temiz ve sağlıklı şekilde kesmelerine imkan sağladı.

Osmangazi’de kurbanlar temiz ve sağlıklı ortamda kesildi

Osmangazi Belediyesinin, hem görüntü ve çevre kirliliği oluşmaması, hem de vatandaşların kurbanlarını hijyenik ortamda kesmeleri için aldığı tedbirler sayesinde geçtiğimiz yıllarda yaşanan olumsuzluklar ortadan kalktı.

Bu yıl ilçedeki açık ve kapalı toplam 18 Pazar yeri ile, 3 kurban satış noktasında kurbanlarını kesen vatandaşların, yerleştirilen çöp konteynerleri sayesinde kurban atıklarının çevre kirliliği oluşturması önledi.

Görevli ekipler, bekletilen su tankerleri ile yerleri yıkayıp temizlerken, alınan tedbirler sayesinde vatandaşların kurbanlarını temiz ve hijyenik ortamda kesmeleri sağlandı. Ayrıca, kesim merkezlerinde görevli temizlik ekipleri de anında müdahale ederek, kötü görüntü ve çevre kirliliği oluşmasına müsaade etmedi.

Osmangazi Belediyesinin sağladığı imkanlarla kurbanlarını rahat ve temiz ortamda kesme fırsatı bulan vatandaşlar, “Geçtiğimiz yıllarda kurbanlarımızı sokak aralarında, boş alanlarda kesmek zorunda kalıyordu. Osmangazi Belediyesi sayesinde bu sıkıntılarımız ortadan kalktı. Bize sunduğu imkan için Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X