Osmangazi’de yavru kediler sahiplendiriliyor

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi bünyesinde kurulan Yavru Kedi Sahiplendirme Ünitesi, hizmet vermeye başladı.

Osmangazi’de yavru kediler sahiplendiriliyor

Merkezde, sahipsiz hayvanların sahiplendirilmesi ve vatandaşların teşvik edilmesi amacıyla hayata geçirilen Yavru Kedi Sahiplendirme Ünitesi’nde, farklı türlerden yaklaşık 20 adet yavru kedi sahiplerini bekliyor. 

Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler neticesinde barınağa getirilen sahipsiz hayvanların günlük bakım, tedavi ile aşıları veteriner hekimler tarafınca yapılıyor. 

Sahipsiz hayvanlara en güzel şartlarda bakım ve tedavi hizmeti sunduklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Tamamen kedilere özel inşa ettiğimiz Yavru Kedi Sahiplendirme Ünitemiz, faaliyete başladı.

Yaklaşık 40 sahipsiz hayvanı bünyesinde barındıracak ünitemizde, kedilere özel oyun alanları da bulunuyor. Ocak ayı itibariyle 66 kedi ile birlikte toplam 232 can dostunu sahiplendirmekten büyük mutluluk duyuyor, vatandaşlarımızın onlara kucak açmalarını temenni ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X