Osmangazi’den 1 yılda 130 bin ton asfalt

Osmangazi Belediyesi, 2018 yılında 60 mahallede asfalt kaplama çalışması gerçekleştirirken, ilçe genelinde yürütülen yama çalışmaları kapsamında toplam 130 bin ton asfalt kullanıldı.

Osmangazi’den 1 yılda 130 bin ton asfalt

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2018 yılında 90 bin ton asfalt kullanarak 60 mahallede asfalt kaplama çalışması yaptı. Yürütülen çalışmalar sonucunda yaklaşık 65 kilometre yol asfaltla kaplanırken, 136 mahallenin tamamında gerçekleştirilen asfalt yama ve iyileştirme çalışmaları için de 40 bin ton asfalt kullanıldı. 30 mahallede gerçekleştirilen freze çalışmalarında 300 sokağın asfaltı sökülerek yenilenirken, yıl genelinde 2.5 kilometrelik bisiklet yolu da asfaltla kaplandı. Yolların yanı sıra 5 okul bahçesi ile 1 pazar yeri de asfaltlanarak yenilendi.

“ASFALT SORUNU KALMAYACAK”…

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçede asfaltsız cadde ve sokak bırakmamak için çalıştıklarını ifade ederek, “İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürerek, eskiyen ve bozulan yollarımızı asfaltlayıp yeniliyoruz. Ekiplerimiz, ilçe genelinde belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sokak ve caddelerimizin daha güzel ve ulaşılabilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Osmangazi’de en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X