Osmangazi’den Küçükbalıklı’ya modern polis merkezi 

Osmangazi Belediyesi’nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildiği için boşaltılarak yıkılan Gülbahçe Polis Merkezi’nin yerine Küçükbalıklı Mahallesi’nde inşaa edeceği modern polis merkezinin temeli törenle atıldı.

Osmangazi’den Küçükbalıklı’ya modern polis merkezi 

BÖLGEYE HİZMET VERECEK…

Temel atma törenine; AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Demir, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Dülger, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, belediye meclis üyeleri, emniyet teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların çözüm istediği her noktada hizmet üretitiklerini belirterek, “Daha önce Çarşı Polis Merkezi ile Bağlarbaşı Mahallesi’ne bir polis merkezi kazandırmıştık. Faydalı ve ihtiyaca cevap veren aynı yatırımı Küçükbalıklı Mahallemiz’de yapıyoruz.

Gülbahçe’deki Polis Merkezi depreme dayanıklı olmadığı için o binanın yerine Küçükbalıklı Mahallesi’ne yeni bir polis merkezi kazandırıyoruz. Gülbahçe’deki eski binanın yerine ise güzel bir meydan yapacağız. Bu polis merkezi sadece bu mahallemize değil bölgeye hizmet verecek” diye konuştu. AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen de, Osmangazi Belediyesi’nin her alanda önemli projelere imza attığını belirterek, “Osmangazi sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya devam edecek” dedi. 

“BAŞKANLARIMIZ DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR”…

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Dülger de, “Bursa’ya en güzel hizmetleri sunmak için adına çalışıyoruz. Yerel yöneticilerimiz de bizlerden desteklerini esirgemiyor. Gerek Bağlarbaşı Karakolu’nun gerekse de Çarşı Karakolu’nun inşa edilmesini sağlayan Başkanımız Mustafa Dündar’a emniyet teşkilatına verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Temelini attığımız Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X