Osmangazi’nin parlayan yıldızı Yunuseli

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde gerçekleştirdiği geniş cadde ve kaldırımlar, düzenli sokaklar, bisiklet ve yaya yolları ile planlı şehirciliğin en güzel örneklerini sergiliyor.

Osmangazi’nin parlayan yıldızı Yunuseli

Yunuseli Mahallesi’ni gezerek imar planlarının nasıl uygulandığını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Değişen ve gelişen Osmangazi’nin modern ve planlı şehircilik uygulamaları Yunuseli Mahallesi’nde dikkati çekiyor. Geçmişte vatandaşın belediyelerin önünde gitmesi sonucu hizmet noktasında geri kalan Osmangazi Belediyesi, bu bölgede başladığı planlı yapılaşmayla artık vatandaşın bir adım önünde. Önce alt ve üst yapı, sosyal donatı alanları, yollar ve hayat alanlarının boy gösterdiği Yunuseli’ndeki bu gelişme, Osmangazi’nin merkezine doğru ilerleyecek olan değişimi de tetikleyecektir” dedi.

Yaptıkları ve yapacakları yatırımlarla Yunuseli Mahallesi’ni parmakla gösterilen örnek bölgelerden biri haline getireceklerini belirten Başkan Dündar, “Yunuseli’nde yaşayan vatandaşlarımızın rahat nefes alabilmeleri, çocuklarımızın ise oynayacak alan bulabilmeleri maksadıyla 7 tane park yaptık. Asfalt-kaplama ve asfalt-yama çalışmaları ile cadde ve sokaklarını modern hale getirdik. 5 tane yolu imara açtık. Kilometrelerce bisiklet yolu yaptık. Okullarımıza çeşitli hizmetlerde bulunduk. Hedefimiz ilçemize yakışır şehircilik hizmetlerini bütün mahallelerimize yaygınlaştırmak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X