Osmangazi’ye huzur gelecek

Millet İttifakı’nın CHP’li Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın,  Nalbantoğlu’nda esnaf ziyareti yaptı.

Osmangazi’ye huzur gelecek

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’le birlikte Hocahasan Mahallesi’nde de halkla buluşan Aydın, en büyük amacının Osmangazi’ye huzur getirmek olduğunu anlattı.

Nalbantoğlu, Heykel, Altıparmak esnafının geçmiş günlerini mumla aradığını söyleyen Aydın,  ortak projeler üreterek bölgeyi yeniden canlandıracaklarını ve esnafın rahat bir nefes almasını sağlayacaklarını kaydetti. 

Eskinin cazibe merkezindeki dükkanların bir çoğunun kiralık yada satılık olduğuna dikkat çeken Aydın, “Her zaman söylediğin gibi Osmangazi bir altın ama seneler içerisinde bu altının üstünü toz kaplamış. Biz bu tozu ortadan kaldıracağız. Osmangazi’nin belli bir saatten sonra üzerine karanlık çöküyor ve ölü bir kent haline geliyor.  İnsanların 7 gün 24 saat faydalanabileceği, Osmangazilinin, Bursalının kazanacağı bir Osmangazi yaratmak en büyük hedeflerimizden biri” diye konuştu.

Osmangazi’de yaşayanların hava karardıktan sonra dışarı çıkmaya korktuğunu da söyleyen  Aydın, bu yüzden herkesin başka ilçelere göç ettiğini ve bunun kabul edilebilir olmadığını kaydetti. 

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, Osmangazi’nin dağ köylerinden Uluçam ve Dağakça’ya giderek vatandaşlardan destek istedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X